foto Harrie Brouwers
Harrie Brouwers, Kerkplein 2, 6367 ER Voerendaal. (045-575 0128), begon als kapelaan in de Pancratius te Heerlen, was godsdienstleraar aan het gymnasium Rolduc, de PABO in Heerlen en het Bernardinuscollege en was redacteur van INZET, VIEREN en MIDDEN ONDER U. Hij werd nog pastor in de Andreas te Heerlen. Bij DABAR-LUYTEN verscheen van hem 'Vriend kom hoger op',  'Voor alle leeftijden' en 'Hart voor verliezers'. Sinds najaar 2001 is hij pastoor in Kunrade en in de Laurentius te Voerendaal. Bij Berne Heeswijk verschenen deel A,B en C van de prekenbundel 'Een woord te veel'.

John Gulpen is werkzaam in Kunrade sinds de oprichting van de parochie. Thans is hij parochie-assistent in de Laurentius en Kunrade. Hij woont op de Lambrechtstraat 30. Telefoon (045) 575 0249 en 06.505 44 105. Voor allerlei parochiezaken kunt u terecht op maandag- en vrijdagmiddag op het kantoortje (tussen pastorie en Laurentiushome) van 14 tot 15:30 uur.

Marcel Mollink, Esdoornstraat 64 Heerlen (045 - 574.03.78) doet pastoraal jongerenwerk. Hij verzorgt de vormselvoorbereiding voor leerlingen die de basisschool hebben verlaten. Tevens biedt hij een maatschappelijke stage aan onder de titel 'De werken van Barmhartigheid'.

Frans de Haas werkte voorheen in het ziekenhuis en assisteert nu op allerlei plekken in binnen- en buitenland. Zo geregeld bij ons.

Raimond Schouteten overleed onverwacht op 22 augustus 2017. Hij was een vaste medewerker in de parochie sinds hij na zijn jaren in Zeeuws Vlaanderen met pensioen ging. We zijn hem veel dank verschuldigd!